ΕΣΠΑ
Η WITSIDE στη Λίστα Best Workplaces in Technology 2024
Best place to work in tech
Monday, 21 October, 2024

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 21 Οκτωβρίου 2024

Η WITSIDE είναι και επίσημα ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρείες που ξεχωρίζουν για το εργασιακό τους περιβάλλον στον κλάδο της τεχνολογίας. H συμπερίληψή μας στη Λίστα Best Workplaces™ in Technology 2024 είναι μια ακόμη διάκριση που αναδεικνύει την αφοσίωση και τη δέσμευσή μας για τη δημιουργία ενός εξαιρετικού περιβάλλοντος εργασίας, και είμαστε υπερήφανοι γι' αυτό.

Αναγνώριση από το Great Place to Work® Hellas

Η WITSIDE τιμήθηκε με τη διάκριση Best Workplace™ in Technology ως αποτέλεσμα της συμμετοχής της στην έρευνα εργασιακού περιβάλλοντος Trust Index© και της Πιστοποίησής της από τον οργανισμό Great Place to Work®. Η διάκριση βασίζεται στις αξιολογήσεις που πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι σχετικά με την εμπειρία τους στον εργασιακό χώρο, και εστιάζει στην εφαρμογή της μεθοδολογίας «For All».

Ανάλυση του Εργασιακού Περιβάλλοντος στην Τεχνολογία

Για τη δημιουργία της λίστας Best Workplaces™ in Technology 2024, το Great Place to Work® Hellas ανέλυσε τις απαντήσεις 5500 περίπου εργαζομένων από 45 πιστοποιημένες εταιρείες του κλάδου τεχνολογίας στην Ελλάδα. Η ανάλυση αυτή μας ανέδειξε ως έναν από τους καλύτερους εργοδότες του κλάδου!

Επενδύουμε στους Ανθρώπους μας

Για τη WITSIDE, αυτή η αναγνώριση υποδηλώνει την επιτυχημένη προσπάθεια διαμόρφωσης ενός εργασιακού περιβάλλοντος που ενθαρρύνει την ομαδικότητα, την καινοτομία και την προσωπική ανάπτυξη. Οι αξίες της εμπιστοσύνης και της συνεργασίας είναι στο επίκεντρο της εταιρικής μας κουλτούρας. Με βάση αυτές τις αξίες, έχουμε διαμορφώσει ένα περιβάλλον υποστηρικτικό και συμπεριληπτικό για όλους.

«Οι εταιρείες δεν είναι οικονομικοί μηχανισμοί. Είναι κοινότητες ανθρώπων με τις δικές τους επιθυμίες και ανάγκες, που συνεργάζονται για την επίτευξη εταιρικών και προσωπικών στόχων. Από την πλευρά μας, φροντίζουμε να διαμορφώνουμε ένα περιβάλλον συμπερίληψης που προσφέρει ασφάλεια και υποστήριξη σε όλους, επιβραβεύει την προσπάθεια και βοηθάει να ανθίζουν νέες ιδέες και πρωτοβουλίες. Είμαστε ευγνώμονες σε όλους τους εργαζόμενους που μοιραζόμαστε τις ίδιες αντιλήψεις και μας ανέδειξαν σε κορυφαίο χώρο εργασίας».

Χρήστος Παπαδόπουλος, CEO της WITSIDE

Σχετικά με τη WITSIDE

Η WITSIDE είναι μια Data & AI εταιρεία που αξιοποιεί τη δύναμη των δεδομένων για να βελτιώσει τη ζωή των ανθρώπων. Δραστηριοποιείται στους τομείς advanced analytics, data visualization και data management. Με την ποιότητα των υπηρεσιών της έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη της αγοράς. Δύναμή της, η έμπειρη ομάδα της, η αφοσίωση στους πελάτες της και η παροχή καινοτόμων λύσεων που δίνουν στις επιχειρήσεις το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Υπεύθυνη Επικοινωνίας: Τίνα Μέρμελα
Email: konstantina.mermela@witside.com

Share to
<- View all articles

AI in Action: Download Form

Blog Post Questionnaire